Algemene voorwaarden

Sectie 1 – ALGEMEEN

 1. Rebel Petz is een website dat hoort bij Orange Pet Brands B.V, een geregistreerd bedrijf in Nederland onder het volgende registratienummer: 58758364. Verdere details zijn hieronder te vinden: Greenfields (onderdeel van Orange Pet Brands B.V. en Warmako B.V.)
  Leehove 20
  2678 MC De Lier
  The Netherlands
  +31174421866
 2. Ons BTW nummer is 68.970B01
 3. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze voorwaarden, dan kan er contact worden opgenomen via het volgende e-mail adres: info@orangepetbrands.com
 4. In deze voorwaarden worden er een aantal definities gebruikt welke de volgende betekenis hebben:
 5. Website: het domein van Rebel Petz
 6. Jij/je: de consument wie de order plaatst
 7. Klant: de individu wie de order plaatst
 8. Werkdag: een dag welke geen zaterdag, zondag of nationale feestdag is in Nederland
 9. Content: hiermee bedoelen we alle tekst, afbeeldingen en video’s die op deze website gepubliceerd zijn

Sectie 2  – TOEPASSELIJKHEID

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alles wat je bij ons koopt of reeds hebt gekocht.
 2. Het gaat ook over hoe we met elkaar om gaan, we laten je graag zien wat belangrijk voor ons is, wij behandelen daarom iedereen op een eerlijke manier.
 3. Het komt ook wel eens voor dat we naast de algemene voorwaarden ook andere voorwaarden hebben bij specifieke producten. Mochten deze voorwaarden tegenstrijdig zijn met elkaar, dan zullen we samen kijken naar de beste oplossing.


Sectie 3 – AANBOD

 1. Wij doen ons best om je zoveel mogelijk te vertellen over de producten die je van ons koopt. Het gaat altijd om een uitgebreide beschrijving van elk product (maat, prijs, gebruik).
 2. Als je online bestelt, dan ontvang je na bestelling een orderbevestiging via het e-mail adres dat je hebt opgegeven met alle details van je aankoop. De e-mail is alleen een mededeling en is niet bindend. De order is bindend vanaf het moment dat de order in ons systeem wordt verwerkt en het product wordt verzonden.
 3. Direct na ontvangst van je betaling gaan wij aan de slag om je bestelling gereed te maken.
 4. Rebel Petz behoudt het recht om elke aankoop te weigeren om wettelijke redenen, bijvoorbeeld als de betaling mislukt of als een product ineens uitverkocht blijkt te zijn (in dit geval krijg je natuurlijk altijd netjes het geld terug).
 5. Producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als een product uitverkocht raakt tussen het moment dat je besteld hebt en ons magazijn het verwerkt heeft, zullen wij de aankoop annuleren omdat het niet langer beschikbaar is. Als dit het geval is, zullen wij je hiervan op de hoogte stellen en een terugbetaling uitvoeren.

Sectie 4 – PRIJZEN & BETALING

 1. Prijzen op de website zijn van toepassing op alle orders die gemaakt worden op onze website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing). Kosten voor verzending of andere kosten die van toepassing zijn, worden in rekening gebracht tijdens het afrekenproces.
 2. Rebel Petz heeft het recht om informatie te veranderen zonder enige waarschuwing zoals foutieve prijzen of omschrijvingen.
 3. Wij bieden diverse betaalmethoden aan. De verschillende betaalmethoden zijn zichtbaar tijdens het afrekenproces.
 4. Wij behouden het recht om dergelijke special aanbiedingen of kortingen op elk moment en zonder waarschuwing in te trekken.

Sectie 5 – VERZENDING & ONTVANGST

 1. Er worden verzendkosten in rekening gebracht bovenop de prijs van je product, deze wordt duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen.
 2. We streven ernaar om bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen na de bevestigingse-mail te verzenden. Houd er rekening mee dat de verzending langer kan duren vanwege feestdagen of beschikbaarheid van de producten.
 3. Bestellingen worden verzonden via Warmako B.V.
 4. Als je een product hebt besteld die we ineens niet kunnen verzenden, ontvang je het volledige bedrag retour.
 5. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail zodra je bestelling is verzonden, met vermelding van verwachte levertijd door PostNL.
 6. Als je bestelling onderweg stuk gaat of kwijtraakt voordat het bij jou aankomt, dan lossen wij dit voor je op. Volgens de regels zijn wij er verantwoordelijk voor totdat jij het product thuis hebt ontvangen.

Sectie 6 – HERROEPINGSRECHT, RUILEN OF RETOURNEREN

 1. Ben je toch niet helemaal blij met het product dat je bij ons hebt gekocht? Je hebt het recht om de producten zonder reden binnen 14 dagen terug te sturen nadat je de order hebt ontvangen. Retouren worden ook geaccepteerd voor afgeprijsde artikelen. Zorg er wel voor dat het product netjes blijft als je besluit het terug te sturen. Laat alle kaartjes / tags / plastic eraan zitten, dan kunnen we er nog iemand anders blij mee maken.
 2. Zodra het product ons magazijn bereikt en de retour is verwerkt zullen wij het bedrag terugstorten op je rekening. Dit proces kan tot 2 weken duren vanaf het moment dat je het product retour opstuurt.

Sectie 7 –  KLACHTEN PROCEDURE

 1. Heb je een klacht? We willen er graag alles aan doen om je weer blij te maken, laat ons dit daarom zo snel mogelijk weten, graag via e-mail. Graag horen we zo zo goed mogelijk wat het probleem is en dan gaan wij ermee aan de slag.
 2. We streven ernaar om binnen twee werkdagen antwoord te geven. We bieden je direct een oplossing of laten je weten dat we iets meer tijd hebben om de perfecte oplossing te zoeken.

 Sectie 8 – PRIVACY

Ons privacy beleid is te vinden onder het kopje “privacy”.

 

Sectie 9 – COPYRIGHT

De website en alle andere sociale media kanalen bezitten een auteursrechtelijke bescherming. Alle afbeeldingen, tekst en video content op www.rebelpetz.com en bijbehorende sociale media kanalen zijn eigendom van Rebel Petz. Zonder schriftelijke toestemming van Rebel Petz heb je geen toestemming om deze content te gebruiken. Mocht je een foto of video graag willen gebruiken, neem dan eerst contact met ons op via info@orangepetbrands.com

Deze algemene voorwaarden zijn gemaakt op 1 Mei 2018. Deze voorwaarden zijn aangepast op 28 Augustus 2018.